Anapolon ( Oxymetholone ) : Performans Arttırıcı Nasıl Oldu ? | Anabolik Steroidler

18 Eylül 2017 Pazartesi

Anapolon ( Oxymetholone ) : Performans Arttırıcı Nasıl Oldu ?

Anapolon ( Oxymetholone ) : Performans Arttırıcı Nasıl Oldu ?

Anapolon ( oxymetholone ) steroidinin performans geliştirmeyi isteyen vücut geliştiricileri ve sporcuların arasında en popüler ve en yararlı olanlarından biri olduğunu inkar etmek gereksizdir. Bununla birlikte, performans arttırma amacıyla tasarlanmış olan diğer anabolik steroidlerin aksine, Anapolon ( oxymetholone ) başlangıçta bazı tıbbi durumları tedavi etmek için geliştirilmiştir.

Anapolon ( oxymetholone )'un Gelişimi

Anapolon , oxymetholone adı verilen bir kimyasal bileşimin markasıdır. İlk olarak 1959'da, kas kaybının ve kilo vermenin endişe verici olduğu çeşitli koşulların tedavisi amacıyla Syntex adlı bir ilaç şirketi tarafından icat edildi. Zaman geçtikçe, araştırmacılar ve doktorlar Anapolon ( oxymetholone ) steroidinin eritropoezi veya vücudun kırmızı kan hücreleri ürettiği süreci geliştirdiklerini keşfettiler. Bu, anemi vakalarını tedavi etmek için reçetelerin sayısının artmasına yol açtı. Sonunda, piyasaya sürülmesinin ardından, bazı hekimler, belirli enfeksiyonların tedavisinde Anapolon ( oxymetholone )'u kullanarak başarı elde ettiler.

Anapolon ( oxymetholone )'un Bugünkü Yeri

Anapolon ( oxymetholone ) artık yaygın olarak reçete edilen bir ilaç değil, bazı hekimler diğer tedavi seçenekleri başarısız olduğunda ona yöneliyorlar. Halen, iştahsızlık ve kilo kaybı yaşayan AIDS'li hastalara en sık verilir, ancak bu da diğer kas-israf koşullarına sahip hastalara fayda sağlamaktadır. Bugünlerde, Kuzey Amerika'lı doktorlar, anemik hastalar için daha az yan etki ile diğer tedavi seçeneklerine yönelmektedir. Bununla birlikte, diğer bazı ülkelerde, yani Avrupa'da ve Asya'da, Anapolon ( oxymetholone ) steroidi daha sık reçete edilir.



Anapolon ( oxymetholone )'un bugünün tıbbında da başka kullanımları var. Örneğin, doktorlar onu istenmeyen kilo kaybı belirtileri gösteren anemik hastalara reçete edebilir. Bazı çalışmalar Anapolon ( oxymetholone )'un kemik yoğunluğunu iyileştirmesine yardımcı olabileceğini göstermiş ancak bir hastanın bu nedenle günümüzde bir anabolik steroid reçete ettiğini görmek nadirdir. Aynı yan etki riski olmadan üstün sonuçlar sağlayan diğer ürünler de mevcuttur.

Tıptan Performans Artırmaya

1940'lı yıllardan beri, insanlar gücü güçlendirmek, kas kurmak ve inatçı vücut yağı yakmak için çeşitli steroidlere yönelmişlerdir. Çoğu durumda, sporcular ve antrenörleri, anabolik steroidleri tıpta çok faydalı kılan mekanizmaları kullanırlar. Anapolon ( oxymetholone ) durumunda, aşağıdaki özellikler hastalara ve atletlere benzer şekilde yarar sağlar:

İştah Artışı ve Kilo Kazancı - Bodybuilder'lar ve sporcular, Anapolon ( oxymetholone ) steroidini doktorların AIDS hastalarına uyguladığı gibi kullanıyor. İştahlarını arttırır ve vücutlarındaki anabolik süreçleri geliştirir ve muazzam kas kazançları sağlar.
Artmış Kızıl Kan Hücresi Sayısı - Anemi bulunan hastalar için alyuvar sayısının iyileştirilmesi hayat kurtarıcıdır. Vücut geliştiriciler için ise, doğrudan geliştirilmiş enerji ve dayanıklılık haline dönüşüyor. Daha fazla kırmızı kan hücresi mevcutken, oksijen ve besin maddeleri doğrudan kas dokularına iletilir.

Bununla birlikte, bir performans geliştirme ayarında Anapolon ( oxymetholone ) steroid kullanırken, vücut geliştiricileri doktorların hastalarına reçete ettiklerinden çok daha fazlasını kullanır. Bu, yan etkilerin gelişimi için kendilerini izlemelerinin çok önemli olduğu anlamına gelir.

Anapolon ( oxymetholone ) Dozajı: Tıp ile Performans Artırımı

Tıbbi kullanım için Anapolon ( oxymetholone ) steroid dozajının genellikle performans arttırmada kullanılan dozların çok fazla olduğunu belirtmek önemlidir. Anemi ve kas israfı için Anapolon ( oxymetholone ) kullanan hastaların medikal faydaları elde etmek için ürüne daha fazla ihtiyacı olması gerekir. Tıbbi kullanım için, Anapolon ( oxymetholone ), genellikle vücut ağırlığının kilogramı başına 1 mg veya 2 mg dozda kullanılır. Aşağıdaki grafik, bir adamın 80  kilo ağırlığında ve bir kadının 50 kilo ağırlığında olduğu varsayılarak çeşitli hedeflere dayalı dozlarda farklılıkları göstermektedir.

Amaç
Ortalama ANAPOLON ( OXYMETHOLONE ) dozajı erkekler
Ortalama ANAPOLON ( OXYMETHOLONE ) dozajı kadınlar
Tıppı ihtiyaç için
79mg-158mg
54mg-108mg
Güç
25mg
5mg-10mg
Definasyon
50mg
20mg
Hacim
75mg
30mg

Erkekler için 100 mg'ı veya kadınlar için 50 mg'ı aşan dozlar, derhal tıbbi gereksinimi olmayan insanlar için tehlikeli olabilir. Bu nedenle, sağlık hizmetleri ortamındaki hastalar için kullanılan dozlar çok daha yüksek olmasına rağmen, önerilen performans arttırma dozlarını asla aşmamalısınız.

Anapolon ( oxymetholone ) Yan Etkilerinin Karşılaştırılması

Anapolon ( oxymetholone ), herhangi bir dozda, karaciğer hasarına, sus tutmasına ve jinekomasti gibi östrojenik yan etkilere neden olabilir. Erkeklerde yorgunluğa, libido kaybına, erektil disfonksiyona ve testis atrofisine neden olabilen testosteron üretimini baskılamak da biliniyor. Tıbbi endüstride hekimler bu riskleri en aza indirgemek için hastalarına doz ayarlamak için çalışırlar. Vücüt geliştiricileri, Anapolon ( oxymetholone )'un vücudunda farklı etkilere sahip olan Anapolon ( oxymetholone ) steroidleri verilen hastalar kadar tıbbi koşullara sahip değildir. Sonuç olarak, yan etkileri önlemek için çoğu zaman takviyeleri ve döngüleri kullanmaları gerekir. Testosteron takviyesi, aromataz inhibitörleri ve kür  sonrası tedavi, önlemeye doğru uzun bir yol kat edebilir.

Kas kaybı  veya anemi tedavisinde kullanıldıklarında, doktorlar hastalarını bu yan etkiler açısından dikkatlice izler ve onları tutmak için hazırlanan ek maddeleri reçete edebilirler. Örneğin, doktorlar meydana gelebilecek şişlik ve sıvı tutma konusunda yardımcı olması için diüretik reçete edebilir. Anapolon ( oxymetholone ) kadınlarda virilleşmeye neden olabilir. Deksametazon adı verilen bir ilacın virilizasyona karşı koruyucu bir önlem olarak kullanılabileceğini gösteren bazı kanıtlar var, ancak sonuçlar karıştırıldı.

Anapolon ( oxymetholone ) Steroidleri için En İyi Uygulamalar

Doktorunuz bir tıbbi durum için Anapolon ( oxymetholone ) steroidini reçete ediyorsa, durumunuzu tam olarak yönetmek için kullanmanız gerekir. Daha fazla veya daha az reçete kullanılması zamana bağlı olarak kalıcı olabilecek önemli yan etkilere neden olabilir. Size verilen doz hakkında sorularınız varsa, tavsiye almak için bir eczacınıza veya doktorunuza danışmalısınız. Aksine, performansı arttırmak için Anapolon ( oxymetholone ) steroid kullanıyorsanız, asla maksimum dozdan fazlasını kullanmamalısınız. Bu eşik, vücut geliştirme topluluğunda bir nedenden dolayı kurulmuştur - tavsiye edilenden daha fazla kullanılması ciddi bir risk altındadır.


Gördüğünüz gibi, Anapolon ( oxymetholone ) steroid 75 yıllık ömründe uzun bir yol kat etti. Bir zamanlar anemi, kas israfı ve enfeksiyonlar için çok popüler bir tedavi olan bugün şu anda piyasada en çok aranan performans artırıcılardan biridir.

Related Articles

1 yorum:

  1. Free Baccarat (Rules, Strategies & Best Strategies) | Wilbur's
    Baccarat is the card 바카라 game of chance and luck. The concept is simple: bet the person 인카지노 that you think 카지노 will win the race.

    YanıtlaSil

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Attention-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.


Blogger tarafından desteklenmektedir.